sunnuntai 2. marraskuuta 2014

10 faktaa minusta

Siitä on jo hurjan pitkä aika, kun mamma on viimeksi ehtinyt blogiin kirjoittelemaan kuulumisiani! Siispä päätin ottaa ohjat omaan käsiini ja (mamman avustuksella) kerron nyt hieman faktoja itsestäni kuvien kera. Täältä pesee. 



1. Korvani ovat nyt nätisti, kun niihin laitettiin korvaliimaa. Varsinkaan vasen korvani ei millään meinannut suostua pysymään oikein, mutta liima pitää korvan oikeassa asennossa kunnes korvan rusto muotoutuu kasvuni myötä. Vähän turhaa minun mielestäni, mutta mamma ja pappa haluavat että minulla on nätit korvat. Enkä oikeastaan edes huomaa koko liiman olemassaoloa. 




2. Minulta on lähtenyt jo yksi maitohammas!!! Katsokaa vaikka. Olen valtavan ylpeä!


3. Mamman isosisko, Sanni, on maailman paras täti. Se tykkää minusta kuulemma todella paljon ja saan olla aina Sannin paijattavana ja lellittävänä, kun Sanni käy minua katsomassa. Sanni on mun lempitäti.


4. Tämä tyyny on paras kaverini. Sitä on kiva humputtaa (vaikka pallini eivät edes ole laskeutuneet vielä), purra, kuljettaa ympäri kotia ja ennen kaikkea sen päällä on ihana nukkua. Mammasta taas on ihana kuvata minua kun yritän nukkua. 


5. Syli on minulle ihmeellinen paikka. Vaikka riehuisin ympäriinsä kuin mikäkin, syliin päästessäni rauhoitun ja hiljenen välittömästi, enkä koskaan yritä rimpuilla pois. Isin syli on yksi maailman parhaista paikoista.


6. Olen jo niin iso poika, ettei minun tarvitse enää nukkua pentuaitauksessa! Niinpä saan nukkua isin ja äitin sängyn vieressä maailman mukavimmalla matolla yöt. Tämä johtuu siitä, että alan olla jo sisäsiisti! En ole enää pitkään aikaan kertaakaan pissinyt tai kakkinut öisin, joten isi ja äiti voivat huoletta antaa minun nukkua matolla. 


7. Mökillä on ihanaa, kun saan juosta vapaana pitkin mökkiteitä, kun ei ole vaaraa jäädä auton alle. Kuljen hienosti isin ja äitin vierellä, ja jos jään nuuskimaan jotain, tulen kuitenkin välittömästi takaisin, kun minua kutsutaan. Vapaana juokseminen on hauskinta mitä tiedän!


8. Okei, tässä kuvassa hieman teeskentelen. Olen pureskelevinani luuta, vaikka oikasti kaikkien omien lelujen pureskelu on ihan tylsää. Paljon hauskempaa on purra kaikkea kiellettyä; ihmisten käsiä ja varpaita, sohvan reunaa, pöydän jalkoja, kenkiä... Tämän kuvan ottamisen jälkeenkin hyökkäsin mamman villasukan kimppuun. Ketä nyt jotkut puruluut kiinnostaisi!


9. Tässä kuvassa olen mummulassa Iisalmessa! Siellä asuvat mamman ja Sanni-tädin vanhemmat, ja vietin siellä kokonaisen syysloman! Oli mahtavaa, kun "mummu ja pappa" veivät minut nuotioretkille. Mummulassa saan olla jatkuvasti huomion keskipisteenä ja hoivaajia riittää!


10. Saan kuulla paljon kehuja pitkästä, kauniista hännästäni, joka pääsee hienosti oikeuksiinsa tässä kuvassa! Okei, jotkut haukkuvat sitä siimahännäksi tai rotanhännäksi, mutta ne ovat vain kateellisia. Äitin ja isin mielestä se on todella hieno ja kaunis häntä, ja olen itsekin aika ylpeä siitä. Odottakaas vain, kun turkkini hieman tuuheutuu ja hännästä tulee paksu ja muhkea! Voiko komeampaa näkyä ollakaan!